8.11.2011 г., 23:31 ч.

Блудница 

  Поезия » Любовна
706 0 1

            БЛУДНИЦА



В стих историята ни ще опиша
как душата ти по мен въздиша,
а вината мен е обладала,
щастието със друг съм изживяла.


Нощите били са ти студени,
мислела съм аз за рицаря в доспехи,
съвестта ми с теб е спяла,
 за другиго съм аз копняла.

Себе си заблуждавал си се ти,
в очите ми като си гледал, запомни,
морал ти в мене не търси,
щом сърцето ми във плам гори.

Да съжалявам ти не чакай,
ако щеш, при друга лягай,
но щастлива съм била,
дори и с другиго в нощта.

В очите мои ти не гледай,
чувства ти недей споделяй,
другаде съм аз сега,
като блудница сама в нощта.

© Гергана Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??