Ще тръгна аз сама от Рая,
по пътя мрачен без покров,
ще тръгна аз сама в безкрая,
ти кажи ми има ли любов?
И тръгнах аз сама от Рая,
по пътя мрачен без покров,
и търсех да открия тая,
на която всички казваха:
Любов!
Вървях с години и се лутах,
дали не беше просто блян,
да вярвам и да търся тая,
която беше моят свян!
Намерих своята утеха
и Нея аз познах,
ала тя не беше тая,
за която аз мечтах!
© Велвет Всички права запазени