27.04.11
Един веселяк подмени личната форма
на глагола "живея"в безлична и изрече:
"В България ДОБРЕ СЕ ЖИВЕЕ".
Б Л Я С Ъ К
Блести България във светлини
от Празници!
Празнуват си ги весело
охранените задници.
А на пет-шестимата охранени
стотина недохранени,
закърпват вечерта
със десетлевовите надници.
Едните ги празнуват
заради фасона
на охолството,
а другите във гърлото
със буцата
на недоволството.
И недохранените роби,
с хищните хиени и лисици,
"дружно" се понасят в бурен танц,
примесен със ритници.
Така с престъпен хъс и без умора,
превърнаха Родината във АД
за непрогонените още
живи хора...
© Петър Петров Всички права запазени