В погледа ми искрици светят, пламтят
Искам с теб да обикалям светът
с теб да сбъдвам всяка мечта
да, блясък в очите е това!
Сила и слабост
Смях и радост
И понякога за вкус така
И малко горчивина.
Блясък в очите си имам
Хубаво е до теб да заспивам
Лято е и съм щастлива и дива
И така ми отива!
© Жанет Георгиева Всички права запазени