Богините се забавляват
Какво ще кажеш да започваме играта наново,
само че сега, аз ще бъда Вярата, а ти Разочарованието.
Лошото е единствено в това, че
ще трябва да си вързана, иначе
би тръгнала да колиш всички наред.
Аз вече се увлякох така,
и ако и ти си го позволиш,
съвсем никой няма да остане.
Иначе искам да съм Вярата, защото
ще съм много по-автентична,
вече окъпана в кръв и сълзи.
Всеки път ще ти водя по двама нещастници,
и който пръв ми се отдаде напълно,
него ще посичаш, ама леко,
колкото да има да плаче.
Вторият като види сълзите му,
сам ще се довърши.
Няма ли да е страхотно!
Само се съгласи и да започваме,
че сестра ми и нейната приятелка вече ни водят.
Как пък им хрумна – Любов и Апатия...
© Зимед Всички права запазени