Когато твоята музика
ми свириш на пианото,
Душите ни общуват -
докосват се и се милват.
галят се и се радват!...
Вибрират на еднаква честота!
В чистия Космос летят...
В прегръдката на Бог потъват!
20.11.2014 г.
© Латинка-Златна Всички права запазени