Бойко се вразуми, оттегли!Най-сетне!
Най-после слънце над нас ще светне!
Народът стигна до просешка тояга!
Полицай с палка здраво го налага!
Не сме добитък злото да търпим!
Писна ни да бездействаме, да спим!
Трябва истината народът да знай!
Искаме добро, пролет, слънце, рай!
Победа!Нека в ликуване се прегръщаме,
дано никога вече тирана да не връщаме!
© Георги Всички права запазени