Депутатите да не излизали във ваканция,
според генерала радиостанция.
А Бойко "не бил на плаж", баща му му дал тена.
Искал и той да бъде рус и синеок.
Туй е поредната изцепка на "супермена".
Може ли да е толкова дебелоок?!
http://pik.bg/борисов-от-трибуната-на-нс-исках-да-съм-рус-и синеок-но-имам-тен-от баща-ми-бог-да-го-прости-news89459.html
© Георги Всички права запазени
Герберите му са мъжкари -
обичали са не веднъж
свойте яки, хубави другари
ако за секунда беше рус
и кожата му беше бяла
щеше ..................
......................