Устата му не спря да мели -
на ЕС за подражание сме модел!?
По доходи в съюза държава най-бедна,
с корумпирана система съдебна,
с престъпност голяма,
с хора, за които дори дом няма,
с разбито здравеопазване и образование...
абе направо сме им модел за подражание!
© Георги Всички права запазени