Много лоши неща ти стори,
но хората на духа не се предават.
На закрилник на народа се престори,
но чистите съвести не се продават.
Там, където е морала,
раболепието се руши.
Не можеш да смажеш идеала,
правдата не може да се задуши.
© Георги Всички права запазени