10.06.2016 г., 7:45 ч.  

Бойко върна руските туристи 

  Поезия » Хумористична
321 0 0

"Аз ги върнах...всичко аз,

да се хваля е моята страст,

сигурно и за бог се имам,

колко е сладко да се опивам

със силата и парите на властта...

я, докарах държавата до пропасттта!"

© Георги Всички права запазени

www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/06/09/2774441_citat_na_denia_s_takiva_usiliia_vurnah_ruskite_turisti/

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??