Тиквата е на върха висок.
Как да не изпаднеш в шок?
Със мутрашко звание,
без елементарно знание,
с големи амбиции,
без етични позиции,
с мускули големи,
без съвестни проблеми.
Да ви е честит
лидерът на нашия "елит"!
© Георги Всички права запазени