Познато ли ти е онова чувство?...
Да знаеш, че нещо няма да е наред,
да искаш да плачеш, но да не знаеш защо,
да слушаш поредната тъжна песен,
която сякаш е безкрайна и описва изцяло живота ти...
Познато ли ти е онова чувство?...
На силна слабост и адска мъка,
на разпокъсано сърце без причина,
на нужда от нещо или някой,
защото знаеш, че нещо ще се случи.
Познато ли ти е онова чувство...
което те кара да знаеш, че те чака нещо лошо,
но не знаеш какво... и затова си седиш гледайки
тавана, мислейки и чувствайки едно болезнено нищо...
© Габриела Георгиева Всички права запазени