Тази раздяла ме убива!
Тя спомени реши!
Раздялата живота ми разбива,
а ти не промълви!
Как боли oт думата "сбогом"!
Дъхът ми спира, и бавно
губя аз смисъл в живота си!
"Обичам те" - сърцето ми не спира!
Как копнея за дума твоя - "Остани"!
Макар и само веднъж да я чуя,
животът ми ще се промени!
Обичам те - това помни!
Ти си тръгна, но едно остави,
в мен нещо, но тръгване забрави!
Една любов за теб гори,
която на тръгване не изгаси!
© ЛеДеНоСъРцЕ Всички права запазени