Болиш ме
Болиш ме,
като грахово зърно
в дюшека на принцеса,
уж несъществено
ме притесняваш,
уж само мъничко
ме нараняваш,
а мислите ми
завладяваш
и съня ми убиваш,
и усмивката ми
взимаш...
Болиш ме.
© Маргаритка Харизанова Всички права запазени