Болката е непростима,
когато в сърцето ти нож забит има.
Болката е голяма,
когато тъга в сърцето е валяла.
Когато всичко туй се случва,
ти си там - щастлив и с нея.
Ти си там, докато аз за теб милея.
Ти си там и я целуваш,
а за мене дори не тъгуваш...
Боли... разбираш ли ме, че боли?
Боли, когато болката се разлюти,
и във сърцето ми отново завали!
По-голяма болка няма,
по-искрени сълзи не съществуват,
по-щастливо дяволите не могат да пируват...
А болката продължава дълго време,
и сякаш носиш на плещите си тежко бреме...
Боли... О, как боли от любовта!
© Мария Игнатова Всички права запазени