БОЛКА
Ти дойде… Нямах с теб уговорка.
Зашлеви ме направо в лицето.
Като черна котка пресече ми пътя
(бях забравила палци да стискам).
И цветята в очите ми клюмнаха,
а сълзите ми, някак пресъхнали,
не успяват живот да им вдъхнат.
И повтарям все още безумна:
„Аз не помня със теб уговорка,
точно в този ден да те срещна.”
23.07.2009 г.
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени