Сиво небе. Плаче с мен.
Парят сълзите - че отново сгреших.
Много ще ме боли. Мъртва любов.
В мене вали.Но нямам очи.
Всичко вече свърши...
Искам от теб да се скрия.
Нека дъждът да вали.
Плача сега без сълзи...
Небето само разбра -
каква е болката в мен...
© Сиана Петкова Всички права запазени