И тази болка пак ме свива
какво е вътре в мен това
дали душата ми умира
или просто страдам заради твоята тъга.
Болката в тъй голяма и всичко тя обгръща в миг,
болката така добре позната ,
не идваща при мен за първи път.
Какво че те обичам безгранично
нима ти готов си за това,
за тази обич толкова голяма и чиста като моята сълза в ноща.
И някои ден когато си отида
ти спомни си моите очи
и в тях ще видиш много обич която все за теб скърби.
В очите ми ще има и тъга заради която ти пак че си причината,
и всичката тази болка че живее в мен
дори тялото в ковчега мъртво ще
осеща чувствата така познати, довели ме до състоянието сегашно.
И когато погледнеш безжизненото ми лице
целуни го моля те!
Така поне ще си отида с усмивка
на която ще се чете “Обичам те”
© Илияна Всички права запазени