Прописах в безсънната нощ.
Прописах, когато болеше.
От много години съм с теб,
не смея да кажа от колко.
Аз вярвах и предана бях,
аз вярвах на всичко.
Гордеех се с твоя живот
и щастлива се чувствах.
Пазех доброто си име,
да бъда достойна за теб.
Да бъда вярна опора
и спътница в твоя живот.
Е, само мечти са били.
Ти искаше всички жени.
Искаше да те ласкаят и величаят.
Красавец бе, а имаше и власт!
Накрая при мене се спря.
Уви, не за дълго!
Сега си поет и пишеш прекрасно,
за болка, любов и бягство.