Посветено!!!
Приятелю, днес честваш Юбилей,
присъда ли е той, или награда?
Не ми разказвай друже, не, недей!
Бутилката е пътят ти към Ада.
В очите на жена ти аз видях,
мъка безпределна, отчаяние.
Вгледай се приятелю във тях
и там ще видиш своето страдание!
Ще чуеш на душата й плача,
завързана от теб на ешафода,
готов ли си приятелю, кажи,
капакът да отвориш в пода?
Готов ли си във бездната да хвърлиш,
семейство, младост, толкоз луди нощи?
С „Огнена вода“ защо ги давиш,
а между впрочем... помниш ли ги още ?
Недей ми отговаря, не, недей!
Причини ще намериш, колко?
Животът е красив с една любов,
А другото?.... А другото е БОЛКА!
Авт. Весо: 29.03.2021г.
© Веселин Христов Всички права запазени