Искам да избавя болката в сърцето.
С какво ли не опитах:
Да не мисля за теб.
Заливах болката с алкохол.
ЗАЩО правя това, не зная!
Щастието намирах в една твоя усмивка,
която преобръщаше всичко в мен...
Да, ти си моето момче-мечта!
Да, само ти може да ме избавиш от болката!
© Валя Всички права запазени