Болката
Хей, хей, я почакай малко.
Спри се за миг.
Замълчи.
Припомни си миговете с мен.
Знам,че ги помниш.
Или те не значат нишо за теб?
Пр: Иска ми се да не вярвам,
но истината винаги боли.
Боли, много повече отколкото си мислиш.
Аз съм човекът изживял много разачорования.
Щастието едва намери място в моя живот.
И щом го намерих
с теб,
ти всичко разруши,
но за щастие бях свикнала да пропадам.
И както винаги
продължих напред...
Пр:...
© Ани Всички права запазени
Добре дошла!