По силно натисни ме
казвам аз на болката жестока.
Тя мъчи ме боде ме,
острите си нокти в мене е забила.
И стиска без да пуща и ме задушава
туй на нея най-добре и се отдава.
Но болката за мене вече дар е
тя за мене не е болка цяр е.
Защото колкото и жестока да е тя,
накрая ще ми каже на къде да продължа.
© Куни Тодоров Всички права запазени
Хареса ми!