(Нищо общо с ДКЕВР)
Днес те работят за страната.
Не са чуждоземен профил и мит.
И грижат се за нас когато
България от зимен студ е свит.
Те не убиват. Тихичко прибират
откраднатото -- със равен дял.
Кой каза, че легендите умират?!
Е, още от студ не съм умрял!
© Стойчо Станев Всички права запазени
Сега вирусите са адаптивни.
Благодаря за пожеланията и поздравите, Росица!
Пак е щамова щафета:"Ти на мене, аз на тебе, тъй живейме ний!"