всеки ден животът те блъска в различни посоки
всеки ден срещаш прегради високи
и бориш се с тях за да постигнеш целта
с която си роден на света
да се бориш да страдаш до идването на смъртта
без право на втори дубъл защото животът е един се живее веднъж
ти трябва да се бориш и в студ и в мраз и в дъжд
без право на капчица покой
бориш се да оцелееш и в пек и в зной
лъган от самия себе си че си щастлив
оцветяваш в розово всеки ден мрачен и сив
© Ели Всички права запазени