10.08.2010 г., 12:42 ч.

Борбата ми жестока е (Не крия...) 

  Поезия » Любовна
535 0 2

Преборих се със сивата пустиня,

изсипала пека си жарък върху мен.

Така да е – не прося милостиня,

по-силна съм и в прашния ми ден

пак гордата ми стъпка ме спасява,

принудена навеки да върви всевластна,

по пътя да отсява житото от плява,

но винаги с теб да е в прегръдка. Страстна…

 

Не крия, че обичам сълзите ти солени,

прекъснали за малко божествения глас,

нашепващ тихото послание за мене.

Това си ти, Любов, и в късния ни час,

на романтична влюбеност в омая,

предричаш бурни светове и огнени цветя,

чийто чувствен аромат мечтая,

в незнаен вик на перлена вълна.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??