8.09.2014 г., 17:13 ч.

Борисов пред Диана Найденова 

  Поезия » Гражданска
334 0 0

Бойко, бъдещият лидер пръв:
"Не ми пука, че от бедност продават своята кръв."

На него не му пукаше,

че хората кръв проливали,

той само умуваше

как монополите печалби да придобивали.

А че бедни са хората -

дреме му на колегата на Чората.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WySsTqnyPQk&feature=youtu.be 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??