2.06.2019 г., 15:31 ч.

Ботев – вечен! 

  Поезия
176 0 0

Нека

ден и

нощ е

Втори юни –

 

сиреч 

Ботев –

жив и

помежду̀ ни! 

 

Нека

Втори юни

нощ и

ден е –

 

сиреч

Ботев –

вечен!

 

..............................

 

На колѐне!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??