30.10.2021 г., 16:16 ч.

Бриз 

  Поезия
255 0 2

Когато егото замлъкне

и свършат всякакви въпроси,

душа с душата проговаря

кристални, чисти, боси....

 

Безмълвието се стаява

на дъното душевно.

В покой привежда умовете

отдалечило всичко непотребно.

 

Въздигната изпълнена с наслада

душата - тих зареждащ бриз,

отваря пътища неземни за награда,

в хармония със необхватна вис.

 

 

© Валя Сотирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • С Щурачето. Особенно за трети куплет
  • Първия куплет. Точно така е.
    Останалите два според мен имат нужда от дообмисляне и пресяване
Предложения
: ??:??