Едно, две, три -
затвори очи. Мижи.
Кой, къде се скри, отгатни!
Четери, пет деца
крият се в различни места,
шест, седем лица щастливо притихват.
Осем, девет -
минутите просто изтичат.
Десет и някой заплюват.
Отново брои се.
Накрая все някой сърдит е.
© Василка Ябанджиева Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Да обогатим света на детските игри с броилки за най-малките »