Произведението не е подходящо за лица под 18 години
(шантасмагория 31)
И, между другото,
тъй както вчера цял ден
слон бе стъпил на гърдите ми
и беше забравил да си тръгне,
днес съм наопаки,
днес ми е ден за Хаваите,
и Слона, моя приятел, боядисах
в розово, израснаха му криле
(не тези от превръзките, мила,
не от рекламите на bTV),
бай да уей.
Тогаз, на всичкото отгоре,
политнах и аз
като птичка.
От най-високия връх съзрях две
тръпнещи в очакване
„обичам те”
зърна.
Реших да се спусна в ада,
а той се оказа равнобедрен.
Бай да уей, баш в центъра,
в десетката, пуснах на воля
Слона, моя приятел, да бесней
а аз, на всичкото отдолу,
се чувствах като в брадясал рай
със четината си на коледно прасе,
ощавено с горелка.
Тогава тя изквича от кеф,
но това бе само началото на
BTW.
После и двамата чухме
Глас Господен:
„Абе, вие двамата,
бай да уей,
няма ли най-сетне да си легнете,
та да миряса сайта”.
„Господи…”, Му рекох гласно,
(наум Го благослових, както 100ичков)
„… при Теб, на всичкото отгоре,
може да е безвремие,
но при нас, на всичкото отдолу,
ни е хубаво, когато спираме времето с
BTW.
… а, между другото, тя вече яздеше Слона.
© Ангел Всички права запазени