БУКЕТ
През август – двадесет и трети,
засаждам и откъсвам цвете.
Дали ще се разлисти – аз не зная,
но винаги е цъфнало накрая.
Така грижливо или – не, но в този ред
година след година сбирам си букет.
Нов цвят към него днеска ще добавя
с надежда, с обич, с болка. С малко незабрава...
И нов ще засадя.
Дали ще се разлисти...
© Илзе Енчева Всички права запазени
бъди щастлива...много щастлива...букет целувки от мен за теб...с обич.