7.11.2006 г., 16:24 ч.

Букет от светлини 

  Поезия
679 0 10
Събуждам се... букет от светлини,
и сноп лъчи докосват мойто тяло...
наниз слънчеви усмивки и целувки,
по шията ми утрото е разпиляло.
И устните ми в нежен шепот
изричат с трепет твойто име,
а то във светлини прелива,
дъга красива в мен разлива...
Във себе си те нося и те имам.
Гласът ти,  от обич в мен трепти,
в очите ти,  потъвам и се сливам
с камбанки, зазвънели светлини.
Във сребърни сияния политам,
на обичта си тиха и добра,
за теб любов от нежност сплитам,
най-чудният букет от светлина...



© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??