Подарих ти букет от цветя,
но останах безкрайно учуден,
че натика го цял във уста
и ме гледаше с погледа блуден.
В миг целуна горещо ръка.
Цяла в лиги е, още съм влюбен.
Пак докосна ме нежно с рога.
Аз щастлив съм, отново съм буден.
Рой мушици кръжат между нас.
Ти развяваш унило опашка.
Ще доя те във ранния час.
С мисълта си красива, юнашка
© Гедеон Всички права запазени