Бургаските утрини,
бургаските нощи,
бургаските дни...
чакаме още
през
всички години
на своя живот,
изграждайки себе си,
създавайки род.
Предаваме, някак,
на поколения
своята обич
и поклонения,
че
неповторим
оставаш за нас
с морето, с хората,
роден Бургас.
© Харита Колева Всички права запазени