19.11.2011 г., 17:23 ч.  

БургаскУ хайку 

  Поезия » Източни форми
677 0 1

Вълни 
от амфети, бавно движи
лек маниак.


***

Натокан бриз тече
ланеца-тревожен
безбрежно вика самота.

***

Лицето пиксели 
събира, тежко,
клубно вечерта

© Мартин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??