20.08.2015 г., 17:21 ч.  

Буря - наречена Любов 

  Поезия » Любовна
514 1 1

Дъждовно е навън! Дъждовно е и в мен сърцето...

С мъгли покрити са моите очи

и с проливен дъжд намокрено лицето.

Бурен вятър в душата ми настанал,

гръм пронизал моите гърди.

А ръцете и краката подгизнали от дъждовните реки!

Буря силна ме застигна, буря - наречена Любов!

И ден след ден, бавно ме убива,

ден след ден прокудена до гроб.

Гонят ме мълнии надалеч от мрака.

Стигат ме, пронизват.. И до там.

Мъртво е на вън небето. Мъртво е и в мен сърцето!

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ...някога, някога ,толкова някога и аз преживах такива чувства в такова тихо дъждовно време ...и днес гледам на това с усмивка..../днес го публикуваха/Сърдечни поздрави!
Предложения
: ??:??