Център за социална рехабилитация и интеграция
с. Дълбок дол, общ. Троян
Автор: Стехфан Йовчев Терзиев .- .01 1993 гр. Плевен
Съавтор и редактор - Тодор Трайчев
Буря от любов
Когато те видях, любима,
бях здрав и буен и готов
от погледа ти да загина.
Поисках те за цял живот…
Обичам те като светица,
обляна в нежна светлина.
Като гласа на бяла птица,
политнала над утринта.
Кълна ти се до гроб, любима,
животът ми се промени
и мисълта, че теб те има,
дълбоко в мен гори, гори.
Когато те видях, любима,
обикнах те за цял живот
и чувствата като лавина
превръщат бурята в любов.
© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени