7.01.2021 г., 1:09 ч.

Бушуваща буря 

  Поезия
480 0 1

Навън е хладно и вали.

Вкъщи пак рисувам с дни.

Скици трупам с твоя лик.

Капки стичат се.  Сълзи.

Слънцето за миг изгрява

и лъч душата ми изгаря. 

Бурята минава,

но тази в мен остава.

© Вики Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??