Очите ми са сухи океани,
в които малки корабчета плават.
Не ги поглеждай, да не се удавиш!
Бягай!
Пустинен вятър издува
платната им алени
и битки се водят
между пирати и капитани.
По-добре си върви,
преди да пострадаш!
Бягай!
Ще откриеш в тях чудни пейзажи,
рисувани от Фата Моргана.
Ще ги отмият вълните,
не се заблуждавай!
Очите ми са сухи океани...
Ако е късно за бягство,
защо не останеш?
© Галина Белинска Всички права запазени
Прегръщам те силно!!!!