Едно, две и три -
кой ще победи?
В нашата игра,
да броим сега!
Четири, пет, шест -
кой е първи днес!?
Нека да броим,
бягам яко дим!
© Кремена Арменчева Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Да обогатим света на детските игри с броилки за най-малките »