Бях тази, дето се смее високо
и тази, която обичаше дълбоко.
Бях тази, която не може да мрази
и тази, която наричаха "онази".
Летях с мечтите си невъобразими,
и се пусках по вълните незрими...
Аз бях тази, която все танцува,
и крещи, и плаче, и лудува...
Аз бях тази, с блясъкът в очите,
а събирах тайно в шепите сълзите...
Аз съм тази, която бе щастлива.
Искам пак за миг да бъда жива.