9.06.2009 г., 18:09 ч.

Бях ли 

  Поезия » Любовна
566 0 1

Бях ли достатъчно гола,

бях ли достатъчно твоя?

 

Бях ли достатъчно упорита,

или бях прекалено скрита?

© Мария Куршумова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??