Бяла лунна стая
Тишина и лъх
Музиката спряла
Ме докосва с дъх
Бяла сънна стая
Свобода Безбрежност
Любовта изгряла
Ме докосва с нежност
Бяла тъжна стая
Светлина без име
Броди красотата
Нощем сред звездите
Бяла тъмна стая
Облак под луната
Сенките улавят
Спомени в душата
Бяла моя стая
Песен и богатство
Майчина целувка
Свобода и братство
Марин Лазаров
© Марин Лазаров Всички права запазени