Бяла Орхидея
Виртуално или не, влюбих се във нея.
-Я кажи в коя поне? -В Бяла Орхидея!
Ей ще каже някой, няма, още месец няма,
-Ти въздишаше по друга - Бялата Циклама!
Да въздишах, що пък не, няма тук измама,
Аз обичам я и нея - Бялата Циклама.
Но... тя е със листа зелени, няма като нея,
затова и влюбих мен си, в Бяла Орхидея!
. . .
Като Лили и Марлен са, за тях само пея.
Сутрин: за Циклама Бяла - вечер: Бяла Орхидея!
© Ми Ки Всички права запазени
Да го дадем малко по-весео
Поздрави!