Пак ми липсваш и пак те жадувам,
мое силно, горещо момче,
вместо с тебе с тъгата флиртувам
и изгубвам се в нея... дете.
И пътувам през твоите мисли,
там попадам на цветни следи,
виждам себе си в цвете разлистено,
по стеблото ми – тънки бодли.
Дивна роза за твоето тяло,
в мрак ухая на нежна негà,
и разцъфвам в душата ти... в бяло,
моя страстна, безумна съдба.
© Неземна Всички права запазени