Да сте виждали квантов поток...
Ей ме на,
на четвърт запалила.
Щом обичам,
значи ревнувам
и не удрям
през пръсти -
направо
ги късам.
Да сте виждали бяла върба.
Ей ме на,
до долу са клоните.
Щом обичат ме,
пия вода
от дълбокото
и ставам
влюбено
непокорна.
Ужас, ви казвам...
Горкият ми... Влюбен!
© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени
Не е необходим квантов ускорител!