2.05.2007 г., 17:34 ч.

Бялата фрегата 

  Поезия
837 0 0

Отплавай с бялата фрегата
и вятъра за помощ помоли,
в платната нека силно да повее
и дългия ти път да съкрати.

Вълните, нека бързо те оттласнат
от старото пристанище, обвито в самота.
Луната, лъч надежда да ти прати
към свят на нежна красота.

Отплавай с бялата фрегата
към хоризонт, обсипан със звезди
и знай, че там, на чуждия за тебе бряг
те чака живот, изпълнен със мечти.

И бели птици над бялата фрегата,
чертаят пътя ти към новото начало.
След бели облаци, в безкраен небосвод,
отплавай ти със бялата фрегата.

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??