Б Я Л О К О Т Е
На Илина, моята
вярна приятелка
от Свищов
Котенцето бяло
цяло засияло –
с розова муцунка,
с обич си го цункам.
Вчера то си хвана
с пъргавите лапки
мишчица гризана
и си я излапка!
Припев: Мърчо, мили мой,
славен си герой!
Не веднъж и дваж
ти си верен страж!
А днес много рано
с мишка електронна
вирус Мърчо хвана
в новия ми комп!
Вирус той си хвана
с електронна стръв,
вирус – ей такъв!
Страшен като лъв!
Припев: Мърчо, мили мой,
славен си герой!
Не веднъж и дваж
ти си верен страж!
Чичо Ники влиза
в песенна фаза ...
© Николай Христов Всички права запазени